​Solfilm.

Professionel toning af ruder i din bil

Kunne du tænke dig at få tonede ruder i din bil? Så er solfilm et oplagt valg, der ud over at give dig tonede ruder også sikrer dig en lang række øvrige fordele.  

Vi bruger kun topkvalitets rudefilm fra prisbelønnede  llumar logo 2008 cmyk

​Hos os har vi stor erfaring inden for montering af solfilm til bil, og da vi holder til ved Skanderborg Bilcentrum, har vi især mange private kunder fra både lokalområdet, Galten, Aarhus og omegn. Alle er dog velkomne til at komme til os for at få monteret solfilm på bilruder.

Derfor bør du investere i solfilm til bil

Som nævnt er der mange fordele ved at få monteret solfilm på bilens ruder. Med solfilm kan du få de tonede ruder, som giver et flot look til enhver bil, og samtidig kan du også undgå nysgerrige blikke ind i bilen, når du holder parkeret.

Derudover fungerer solfilm til bil også utroligt godt som solafskærmning, idet solfilmen lukker meget af solens lys ude. Det betyder, at du kan reducere varmen i bilen i sommerhalvåret, så du undgår at skulle sætte dig ud i en brandvarm bil, selvom bilen har stået parkeret i solen.

Ved at mindske varmen, der trænger ind i bilen, kan du også nedsætte dit forbrug af aircondition, og du kan dermed få en bedre brændstoføkonomi.

​Der er med andre ord mange både æstetiske og praktiske fordele ved at få foretaget en montering af solfilm på bil, herunder:

  • Du kan få flotte tonede ruder
  • Du kan vælge mellem forskellig lysgennemgang    5%    20%     35%
  • Du kan undgå nysgerrige blikke i bagagerummet og på bagsædet
  • Du kan reducere mængden af sollys og varme, der trænger ind i bilen
  • Du kan nedsætte dit forbrug af aircondition og få en bedre brændstoføkonomi.

​HVAD KOSTER SOLFILM TIL BIL?

​Kontakt os for information om vores priser

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente information om vores priser på at få monteret solfilm til bil eller for at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave.

​​

Har du nogle spørgsmål eller brug for mere information, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os også angående coating af bil.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud i dag

Skriv en e-mail til os, og vi svarer tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at shine din bil op.

Cartec v/Tom Calvillo

Grønlandsvej 6

8660 Skanderborg

CVR: 26307724

Kontaktinformation

E-mail: calvillo@outlook.dk

Telefon: 26 20 58 05

Kontakt os for et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt